donderdag 28 februari 2013

Woensdagavond project T.I.K.

Het is woensdag 27 februari en het is weer project T.I.K. tijd! Na al een hele dag te hebben gehobbyd aan een tafel met 6 stoelen, ga ik vanavond met Margaret, Angeline en Wendy aan de klok werken. Klokslag 20.00 uur zijn we bij Margaret. Alles uitstallen, koffie, thee en wat lekkers in de hand/mond. Wij zijn er klaar voor.

Dan gaan we het frame dat we vorige week van karton hebben gemaakt, nu veranderen voor een frame van wit piepschuim.
We snijden...........(wist je dat je daar ontzettend veel troep van krijgt?) en snijden, en passen en meten, en snijden. Uiteindelijk hebben we allemaal een frame. Angeline bedacht dat we hem wel vast konden zetten met cocktail prikkers, in plaats van lijm klemmen.
Margaret haar man, Joop, bedacht dat we de stokjes gewoon moesten afknippen, lekker erin laten zitten, zie je toch niets van. Zo komen we met elkaar toch wel tot een goed resultaat, al zeg ik het zelf.

Dan willen we allemaal een muurtje maken van piepschuim. Dat is wel makkelijk, dan kunnen we er nog wat insteken. Zo gezegd, zo gedaan. Dus hier het resultaat van deze avond, de bovenste is van Angeline, die daarna van Wendy, dan die van Margaret en dan die van mij.
Goh het lijken wel boten!
We zijn met het snijden en meten en lijmen toch een hele avond bezig geweest.
Ook hebben we met elkaar heel wat webwinkels bekeken waar we wat gaan bestellen voor de klok. De bestelling gaat uiteindelijk morgen pas weg. Hopelijk hebben we het wel woensdag binnen.
Dus de stand van zaken voor dit project is nu: vorige week 3 uur en 3 kwartier. Deze week 2 uur en 1 kwartier, dan komen we op 6 uur!

Tot de volgende keer maar weer.2 opmerkingen:

  1. Er gaat heel wat werk in zitten. Ach jullie zijn van de straat ...... hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja er gaat zeker heel wat werk in zitten, daarom vind ik het zo leuk om de tijd bij te houden die er in zit. En dat is makkelijk te doen, daar we het elke woensdagavond doen. Echt leuk.

    BeantwoordenVerwijderen